helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
TOPEAK nářadí MINI PT30 černá
TOPEAK nářadí MINI PT30 černá
TOPEAK nářadí MINI PT30 černá
TOPEAK nářadí MINI PT30 černá
TOPEAK nářadí MINI PT30 černá
TOPEAK nářadí MINI PT30 černá
TOPEAK nářadí MINI PT30 černá
TOPEAK nářadí MINI PT30 černá

Nářadí TOPEAK MINI PT30 černá

Vysoce kvalitní a přesné mini nářadí s 30 funkcemi a integrovaným nářadím pro opravu bezdušových kol, to vše v elegantním těle z kovaného hliníku. Integrovaná nýtovačka řetězu s vestavěným nástrojem master link.

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
Topeak
A1859
TT2583B
4710069687543

Alternativní produkty

Vysoce kvalitní a přesné mini nářadí s 30 funkcemi a integrovaným nářadím pro opravu bezdušových kol, to vše v elegantním těle z kovaného hliníku. Integrovaná nýtovačka řetězu s vestavěným nástrojem master link. Ideální multifunkční nářadí pro jakoukoli vyjížďku. * Nýtovačka podporuje většinu běžných řetězů až do 12 rychlostního. Nepodporuje řetězy Campagnolo®. Počet funkcí: 30 Materiál těla: Kovaný hliník Materiál nástrojů: Chrom vanadová ocel Pouzdro: Neopren (TRK-T031) Rozměry: 7.4 x 4 x 1.9 cm Hmotnost: 169 g Nástroje: 2L / 2.5 / 3 / 4 / 5 / 6 / 8 mm inbusy 10 mm hex socket T10 / T15 / T25 Torx® klíče 14G / 15G / Mavic M7 / Shimano® 4.5mm centrklíče CrMo ocelová nýtovačka, CrMo master link #2 křížový / plochý šroubovák Nástroje pro opravu bezdušového systému(Tire reamer, plug insertion tool) Ozubený nůž / pilka
Barva
Černá

Topeak

Topeak je výrobce hi-endových doplňků pro cyklistiku. Za svou dlouhou životní dráhu obdržela tato společnost množství ocenění a vyšplhala se až na špičku mezi výrobci cyklo doplňků. V portfoliu Topeak naleznete množství vlastních technologií, které převratným způsobem změnili trend v mnoha směrech. Vyzkoušejte nářadí, hustilky, brašny, nosiče, sedačky a další doplňky usnadňující život cyklisty v té nejvyšší kvalitě.

Detail značky a ostatní produkty