helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Držák na přední sedačku
Držák na přední sedačku
Držák na přední sedačku
Držák na přední sedačku

Držák na přední sedačku

277 Kč s DPH

Držte se, vyrážíme na cyklovýlet. Urban Iki držák na přední sedačku je dostupný jako doplněk k vaší přední sedačce.

expand_more Více informací

Zboží není skladem, kontaktujte nás na telefonu +420 602 473 566.
Urban Iki
B3430
212382
4511890212382

Alternativní produkty

Držet se! To je to, co děti milují, když se pohybujete v provozu.

Urban Iki držák dostupný jako příslušenství pro přední dětské sedadlo na kole. Jediným zacvaknutím lze připojit k sedačce kola. Je to velmi jednoduché. Držák je pevný a pohodlný, má zaoblený tvar, poskytuje skvělou přilnavost. Samozřejmě se snadno čistí, takže problém nejsou ani lepkavé prsty.

Urban Iki

Urban Iki od OGK vzešel z hluboce pociťovaného přání rodiny Kimura prozkoumat svět a uvést svou společnost do nové éry. Společnost OGK byla založena v Japonsku před více než 80 lety a své pruhy si vydobyla jako lídr na trhu s cyklistickými doplňky a cyklistickými sedadly v Japonsku. Co to znamená, můžete vidět v ulicích rodného města OGK, Ósaky nebo jakéhokoli jiného japonského města. Najdete rodiny, které cestují ulicemi města a jezdí na kole s dětmi objevovat svět kolem sebe. OGK vytváří, aby byla cyklistika výjimečnější.

Nizozemští designéři pochopili japonský pocit Iki

Rodina Kimurových cestovala po světě a čerpala inspiraci z evropských zemí, kde je cyklistika běžná jako v Japonsku. Urban Iki ožil s podnikatelským duchem, otevřenou myslí a pevnou vírou, že existuje nový příběh. Nizozemští designéři se chopili japonského pocitu Iki, obohatili ho o mentalitu holandského designu a chytrého myšlení. A nyní malý holandský tým s kořeny v cyklistickém průmyslu představuje Urban Iki od OGK z nizozemské centrály.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.urbaniki.com/en-gb/about-urban-iki/