helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
4iii Hrudní pás Viiiiva Bridge ANT+

4iii Hrudní pás Viiiiva Bridge ANT+

Viiiiva je pokročilý snímač tepové frekvence s mnoha moderními technologiemi. expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
4iii
A1201
V100

Alternativní produkty

10x citlivější než jiné hrudní pasy 5x více responsivnější Pokročilé měření variability tepu Uloží až 65 dat do offline paměti Slouží jako přemostění komunikace z ANT+ senzorů do Bluetooth Smart protokolu. Hrudní pás Viiiiva je testován a ověřen profesionály z cyklistického týmy QuickStep a také naruživými amatéry ve všech sportech. Pokročilé měření variability tepu dělá Viiiivu desetkrát citlivější než většina snímačů tepové frekvence. To je dobré pro zachycení nejcitlivějších srdečních frekvencí, měření variability srdečního tepu a měření úrovně připravenosti na aktivitu. Záznam aktivit do paměti hrudního pásu Viiiiva znamená to, že můžete nejen prohlížet data v reálném čase, ale můžete také uložit až 65 hodin tréninku a přenést je do jiného zařízení nebo aplikace. Snímač ANT + umožňuje Viiiiva sbírat data z jiných snímačů ANT+, a následně je pak přenést přes Bluetooth Smart na vaše iOS nebo Android zařízeni. Párovaní Viiiivy je tak jednoduché, že stačí klepnou na váš iOS nebo Android telefon a Viiiiva se okamžitě připojí k vašemu zařízení. Viiiiva umožňuje párování s kardio zařízením v tělocvičně pro data v reálném čase a logování na fitness zařízení. Společná integrace produktů od firmy 4iiii znamená, že můžete používat Viiiivu s koučovacími nástroji jako jsou wattmetr PRECISION a brýle Sportiiii, abyste získali ucelený obrázek o vašem tréninku. Uživatelsky přívětivá aplikace od společnosti 4iiii, vám umožňuje vidět vaši aktivitu v reálném čase a předávat data o činnosti do jiných aplikací nebo webových služeb. UPOZORNĚNÍ: pás mimo aktivitu skladujte s odpojeným středním dílem, jinak se může stát, že se rychleji vybíjí baterie. Specifikace: Hmotnost 5 gramů Rozměry: 6.5 cm x 4.5 cm Obvod hrudního pásu: 57–132 cm Životnost baterie: až 200 hodin (CR2032) Komunikační protokoly: ANT+, Bluettoth Smart Pohodlný elastický pás Dosah vysílače: do 10 metrů Vodotěsnost: IPX7 Aplikace volně dostupné v Apple Store a Google Play

4iii

Kanadský výrobce precizních měřičů výkonu 4iiii Innovations nabízí svou patentovanou 3D technologii ve dvou provedeních - Precision 3D a Podiiiium. Jedná se o jeden z nejlehčích a nejpřesnějších měřičů výkonu vůbec. Nyní si můžete vybrat z nabídky duálních wattmetrů pro obě kliky, nebo ze široké nabídky wattmetrů pro levé kliky, a to jak pro silniční tak i horská kola. Kromě již hotových klik Ride Ready máte možnost využít in instalací na své vlastní kliky.

V uplynulých letech si naši nejlepší silničáři Zdeněk Štybar a Petr Vakoč z týmu Quick Step a mistr světa z let 2015, 2016 a 2017 Peter Sagan zvolili právě wattmetry 4iiii Precision Pro na svá kola. Oba týmy našich profesionálů QuickStep Floors i BORA-Hansgrohe používali měřiče výkonu 4iiii Precision 3D v obou verzích - tedy na levou kliku nebo duální v sezónách 2017 a 2018.

V současné chvíli jezdí wattmetry Precision PRO WorldTour stáj Israel StartUp Nations. Na domácí scéně podporujeme duálními wattmetry R8000 a R9100 silniční stál Topforex-Lapierre Cycling Team.

Na všechny wattmetry zakoupené od 1.3.2020 se již vztahuje standardní 3-letá záruční lhůta!

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://www.4iiii.cz