helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Čistič PEATY'S LOAMFOAM 1l

Čistič PEATY'S LOAMFOAM 1l

329 Kč s DPH

Profesionální čistící prostředek LoamFoam dokáže rychle a snadno odstranit veškeré nečistoty z vašeho jízdního kola. (PLF1-12)

expand_more Více informací

Zboží je skladem u dodavatele. Dodáme za 2-3 pracovní dny.
PEATY'S
A5160
00083821
5060541580039

Profesionální čistící prostředek LoamFoam dokáže rychle a snadno odstranit veškeré nečistoty z vašeho jízdního kola. Jeho složení je plně biologicky rozložitelné a šetrné ke všem povrchům a materiálům, včetně brzdových kotoučů a destiček. Před použitím není nutné kolo oplachovat! LoamFoam jednoduše naneste na celé kolo, počkejte 3–5 minut a poté jej opláchněte čistou vodou. Pro odstranění velmi tvrdohlavých nečistot doporučujeme použít jemný kartáč a následně opláchnout studenou vodou.

PEATY'S

PEATYHO PRODUKTY - PODLE RIDERŮ, PRO RIDERY

Práce s pestrou partou profi jezdců, mechaniků, vědců, konstruktérů a inženýrů je posláním Peatyho vyrábět vysoce výkonné produkty, které zkrátí čas strávený na nudných kouscích, abychom všichni mohli strávit více času jízdou na kolech!

Tvrdě pracujeme na tom, aby naše výrobky byly co nejvíce uživatelsky přátelské a ekologicky koncipované, aniž by to snižovalo výkon. To znamená navrhnout a optimalizovat vše od složení základního produktu až po balení, logistiku a způsob, jakým bude produkt na konci své životnosti znovu použit nebo recyklován

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://peatys.co.uk/