helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Upgrade Kit X01 Eagle AXS ROCKER (přehazovačka s baterií, páčka s objímkou, nabíječka)
Upgrade Kit X01 Eagle AXS ROCKER (přehazovačka s baterií, páčka s objímkou, nabíječka)
Upgrade Kit X01 Eagle AXS ROCKER (přehazovačka s baterií, páčka s objímkou, nabíječka)
Upgrade Kit X01 Eagle AXS ROCKER (přehazovačka s baterií, páčka s objímkou, nabíječka)

Upgrade Kit X01 Eagle AXS ROCKER (přehazovačka s baterií, páčka s objímkou, nabíječka)

X01 Eagle AXS Upgrade Kit Lunar (Rear Der wBattery, Controller wClamp, Charger/Cord)

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky.
SRAM
B3348
00082411
710845869426

Upgrade Kit X01 Eagle AXS, Lunar (přehazovačka s baterií, páčka s objímkou, nabíječka) 00.7918.132.000

SRAM X01 Eagle AXS Upgrade Kit - Rocker Paddle - 12-rychlostní 

Navržen a rafinovaný tak, aby podporoval jezdce s výkonem rozšířených schopností.

520procentní převodový rozsah.

Bezpečnější a delší nošení řetězení X-Sync 2. Odolnost hliníkové klece, spárované s připojenými komponenty Eagle AXS. Připraveni na nový gen super kol.

Přehazovačka Eagle AXS je dostatečně chytrá na to, aby se ochránil díky své neuvěřitelně odolné spojce Overload. V případě nárazu se převodovka motoru odpojí, čímž dává přehazovačce volnost v pohybu, a okamžitě se vrátí zpět do své polohy pro bezproblémový zážitek pro jezdce.

Systém je testován podle standardu IP69K odolnosti proti vodě a prachu pro přejezdy potoků, postříkání bahnem a výsledné tlakové mytí po jízdě.

derailleur X01 Eagle AXS je vybaven kratší klecí pro o 10 mm větší světlou výšku, s větším ovinutím řetězu na kazetě, aby seděl o něco více dopředu, a dále dovnitř z mechanického Eagle

EAGLE AXS CONTROLLER: Nově přepracované Eagle AXS Rocker Paddle dává jezdci tradiční, známé rozhraní pro jejich špičkové elektronické ovládání. Nenáročné elektronické řazení ve spojení s tradičnějším pocitovým ovládáním umožňuje jezdcům, kteří jsou noví v používání AXS, rychlou integraci a poskytuje další ergonomickou možnost pro ty, kteří jezdí AXS od začátku. Funkce ovladače jsou nastavitelné prostřednictvím aplikace AXS, což umožňuje přiřadit jakoukoli akci jakémukoli tlačítku. S AXS si můžete svůj kokpit opravdu přizpůsobit.

The SRAM X01 Eagle AXS Upgrade Kit includes:

X01 Eagle AXS rear derailleur, electronic and wireless

Eagle AXS Rocker Paddle Controller

Battery

Charger

Chaingap tool

AXS battery cover

MatchMaker™ X compatible.

SRAM X01 Lumar Eagle AXS - upgrade kit

Dohoda, kterou SRAM uzavřel s Nino Schurterem o jeho zapojení do testování Eagle AXS™ v závodní sezóně 2017/18 zněla následovně: Nino nemusí komponenty používat v ostrých závodech. Ale Nino okamžitě rozpoznal jejích výhody a trval na plném zařazení Eagle AXS™ do jeho výbavy – vyhrál čtyři závody Světového poháru, šestý celkový titul v UCI XC Světovém poháru a byl korunovaný Mistrem světa. I když jsme se snažili, nemohli jsme Nina od nové elektronické sady odtrhnout. Na první pohled přináší Eagle AXS™ skutečné výhody bezdrátového elektronického řazení do světa horských kol. Při detailnějším pohledu umožňuje náročným bikerům nevídanou možnost personalizace a kontroly pohonu. V sedle nebo z něho. Prohlubuje vztah mezi strojem a jezdcem. Tento nový přírůstek do ekosystému Eagle™ zvyšuje schopnosti. Odstraňuje složitost. A jezdci poskytuje zážitek, který předtím nebyl ani představitelný.

Eagle™ je ucelený systém pohonu, který byl vyvinutý jako jednotný a integrovaný vysoce-výkonnostní ekosystém. Technologie a testování, které byly součástí vývoje, umožnily maximální výkonnost, bezpečnost a dlouhodobou životnost a zajišťují tak skvělou jízdní zkušenost pro uživatele. SRAM garantuje tuto výkonnost, když je pohon Eagle™ používaný jako kompletní ekosystém.

SRAM

Americký výrobce komponentů na jízdní kola.

Detail značky a ostatní produkty