helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
Brýle NEON ARIZONA SMALL, rámeček CRYSTAL PINK, skla VIOLET

Brýle NEON ARIZONA SMALL, rámeček CRYSTAL PINK, skla VIOLET

Nový model Arizona od italské značky Neon přináší plný rám a jediné sférické sklo pro dokonalé periferní vidění. Vyrobeno z odolného polykarbonátu zaručuje 100% ochranu před nárazy a poškrábáním. Ultralehký rám a měkký nosník zajistí pohodlí při každé fyzické aktivitě. Lehký, pružný a odolný GRILAMID TR 90 rám. Nosník z speciální gumy Megol pro pohodlné nošení. Ochrana před sluncem, větrem, chladem a prachem. V balení najdete krabičku, sáček z mikrovlákna k čištění a skladování a náhradní čiré sklo (kromě Photoronic variant). Vyrobeno s láskou v Itálii.

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
NEON
A5261
AZMCRYPF
8050612128830

Alternativní produkty

Model Arizona je novinkou italské značky Neon s plným ráměčkem a jedniným sférickým sklem umožňujícím periferní vidění a ochranu očí a vyrobeným ze 100% polykarbonátu odolného proti nárazům a poškrábání. Byl vytvořen, aby vám poskytl 100% výkon, ochranu a pohodlí a rozhodně patří k nejlepším brýlím, které může sportovec používat při jakékoli fyzické aktivitě, díky ultralehkému rámu, obklopujícímu tvaru a pohodlnému měkkému nosníku.

Přednost: Chrání před sluncem, větrem, chladem a prachem.
Rám: Lehký, pružný a odolný GRILAMID TR 90.
Nosník: Vyroben ze speciální gumy Megol, která zajišťuje pohodlné nošení.
Vyrobeno: 100% v Itálii.

Obsah balení: Krabička, sáček z mikrovlákna k čištění, ochraně a skladování a náhradní čiré sklo (kromě Photoronic variant).

Model
Brýle Arizona

NEON

Dovolujeme si představit Vám italskou značku NEON, která je již dlouho známá ze svého působení v zimních sportech. V poslední době posiluje své cyklistické portfolio a vrhá se na celoevropský trh, tudíž máme možnost ji přinést i Vám. Jedná se zejména o velmi kvalitní brýle moderního pojetí s velmi dobrým poměrem cena/výkon, vyráběné v Itálii. Portfolio je doplněno o lehké helmy pro MTB i Silnici za rozumnou cenu.

Detail značky a ostatní produkty

Webové stránky značky
https://neonoptic.com/en