helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně

Kategorie článků

Hledejte mezi články

Zpět na úvodní stránku blogu

Značka, která se nově zrodila v srdci Itálie

Perfektní jako voda, pevná jako skála, lehká jako vítr. Takto zní stručná a velice výstižná charakteristika kol italské značky Officine Mattio na jejich oficiálních webových stránkách. A nemůžeme jinak, než souhlasit.

Značka, která se nově zrodila v srdci Itálie a stojí za ní řemeslníci, jež jsou mistři v oboru, je svými produkty, které jsou vyráběny ručně, více než nadčasová. S ohledem na spoustu typů jízdních stylů, cyklistů a cílů i osobních očekávání bylo vytvořeno to, co splňuje požadavky naprosto každého cyklisty, a to především výroba těch nejlepších rámů. Každý z nich je současně testován na silnici a je pro vás k dispozici pouze pokud splňuje vysoké standardy značky jako je kvalita, ovladatelnost a co možná nejdelší životnost.

V současné době vám v nabídce představujeme 17 modelů. Jejich přednosti jsou zejména ve výběru rámů z tradičních materiálů - ocel, nerez či hliníkové rámy pro krapet větší nadšencea také karbonové rámy pro hobby a profesionální jezdce s ambicemi vyhrávat závody. U většiny nabízených modelů jízdních kol máte možnost volby i při výběru brzd, a to buď tradičních ráfkových, nebo čím dál více oblíbených brzd kotoučových. Můžete si být jisti jedinečností každého kusu rámu, který si vyberete. Jsou zhotovovány na zakázku přímo na míru vašim požadavkům, a rovněž si můžete rámy osadit dle vaší libosti a spokojenosti. Chcete 100% Itala? Není problém. Osadit kolo lze například sadou řazení a zapletených kol Campagnolo s doplňky Deda. Velké množství našich kol jezdí rovněž na Shimanu a Sramu. Pokud jde o zapletená kola, zmíníme jen lehký výčet jinak širokého spektra značek, od kterých lze zapletená kola nabídnout. Jsou jimi např. ZIPP, Mavic, Fulcrum a FFWD. Z doplňků je možno využít např. výrobce PRO, ZIPP, DEDA, anebo také 3T.

Abychom byli více konkrétní, dovolujeme si vypíchnout (podle nás) ty nejlepší kousky, které máme v nabídce.

Model SL je nejlehčím rámem v celé nabídce. Na kotoučové verzi Sram Red s doplňky značky Deda Superleggera a Officine Mattio zapletenými koly je váha neuvěřitelných 6,25 kg. Třešničkou na dortu je pak velice přijatelná cena.

Pokud máme zmínit momentálně nejžádanější a zároveň nejprodávanější model, je jím bezkonkurenčně tento (žlutý) ďábel, který si přezdívá Granfondo. Dominuje mu klasický vzhled rámu s výtečnými jízdními vlastnostmi, lehkost, kotoučové brzdy, a ačkoliv je tuhý, rozhodně je velmi pohodlný.

Do třetice všeho dobrého určitě stojí za zmínku aerodynamický model s názvem Vento. Raketa z Itálie, kterou prostě a jednoduše musíte mít. Ve variantě opět buď s klasickými nebo kotoučovými brzdami a sedlovou trubkou pro optimalizaci co možná nejmenšího odporu vzduchu. No řekněte, není na to radost pohledět?

Pro lepší představu Vám doporučujeme využít konfigurátor barev na oficiálních stránkách výrobce . Pomoc s výběrem kola a odpovědi na Vaše dotazy Vám rád poskytne výhradní distributor pro Českou a Slovenskou republiku na níže uvedených kontaktech.

Možností je opravdu nespočet a záleží čistě na Vašich preferencích. Mnoho testovacích kol máme skladem jak v České republice, tak v Itálii, a to za zvýhodněné ceny. Neváhejte nás proto kontaktovat. Na tyto stroje je skutečně radost pohledět. Proto Vám s radostí oznamujeme, že v dohledné době bude otevřen showroom, kde budete moci své vyhlédnuté kusy vidět na vlastní oči, vyzkoušet je a detailně prozkoumat nejen jejich kvalitu, ale i preciznost, se kterou jsou kola vyráběna.

Jestliže jste na náš web přišli s myšlenkou partnerské spolupráce a měli byste zájem mít ve Vašem obchodě značku Officine Mattio, budeme rádi, když se nám ozvete. Naši vzájemnou kooperaci vymyslíme k oboustranné spokojenosti.

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.