helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně

Kategorie článků

Hledejte mezi články

Zpět na úvodní stránku blogu

Urban Iki - najděte pro své dítě ideální cyklosedačku

Cyklosedačky pro děti všech věkových kategorií: od 9 měsíců do 10 let

Od 9 měsíců můžete vzít své dítě s sebou v cyklosedačce. Objevte nový svět společně s našimi předními a zadními sedadly pro kojence, batolata a předškoláky.

Díky jednoduchým tvarům, pohodlnému sedáku a měkkým ramenním popruhům bude vaše ratolest pohodlně sedět a vy jste připraveni na ty nejkrásnější vyjížďky na kole. Sedačku snadno namontujete pomocí dodaného montážního materiálu. Během 5 minut jste připraveni vyrazit na cestu. Pro děti od 6 do 10 let, které ještě rády skáčou na zádech, je tu cool sedačka na kolo Junior se sklopným opěradlem . Zejména pro opravdové dobrodruhy!

Bezpečnost je u našich cyklosedaček na prvním místě

Vaše dítě je váš nejcennější majetek. Bezpečnost je proto u všech cyklosedaček Urban Iki prvořadá.

Například naše dětské cyklosedačky mají 5-ti bodový pás, který obepíná nohy i ramena. Stupačky snadno nastavíte jednou rukou, abyste druhou rukou udrželi své kolo stabilní. Dětské sedačky Urban Iki splňují vysoké japonské bezpečnostní normy a náročnou evropskou bezpečnostní normu EN 14344 . Přední a zadní sedadla Urban Iki byla také testována a schválena nezávislým německým institutem TÜV. Takže zaručená bezpečnost!

Nizozemský design inspirovaný Japonskem

Dětské sedačky Urban Iki vám vykouzlí úsměv na tváři. Nejen kvůli skvělé jednoduchosti ovládání, ale také díky jedinečnému designu, ve kterém se snoubí to nejlepší z obou světů.

Například elegantní linie a chytrá řešení jsou typické pro holandský design, jemné barvy a detaily jsou inspirovány Japonskem. Například barva Sakura Pink odkazuje na třešňové květy na japonském jaru a barva Bincho Black k jedinečnému japonskému dřevěnému uhlí Binchotan. Pěkný vějířovitý vzor na vnější straně sedadel jízdních kol je dalším japonským nádechem, který symbolizuje vrcholy štěstí. Díky výraznému vzhledu je cyklosedačka Urban Iki šperkem pro vaše kolo i bez vašeho dítěte!

Vaše kolo je vhodné pro přední sedadlo Urban Iki, pokud představec:

 

1. Má průměr mezi 22 a 28 mm

Toto je standardní velikost pro představce. Téměř nikdy se nestane, že by se od tohoto odchylovala velikost představce. Zdá se vám, že představec vašeho kola je tlustší? Pak možná budete muset nejprve odstranit distanční vložku (černý kroužek). Jak na to se můžete podívat v tomto videu .

2. Má k dispozici výšku alespoň 19 mm

Kompaktní adaptér , který je standardně dodáván s předním sedadlem , vyžaduje pro montáž výšku 19 mm. Pokud je na vašem kole k dispozici méně místa, uvidíte, zda je možné vyjmout distanční vložku. Pokud to nepomůže, budete potřebovat MTB/ATB adaptér jako příslušenství pro montáž předního sedadla.

Co když?

Má vaše kolo vpředu přepravní nosič?

Je možné, že přepravní nosič na přední části vašeho kola překáží stupačkám předního sedadla. Naštěstí je většina přepravních regálů vyrobena tak, že je lze snadno posunout dopředu! A neumíš na to přijít? Určitě vám mohou pomoci v cykloservisu ve vašem okolí!

Máte elektrokolo?

To není vůbec problém. Přední sedadlo Urban Iki je vhodné i pro elektrokola.



Vaše kolo je vhodné pro zadní sedadlo Urban Iki pokud nosič zavazadel:



1. Je vhodný pro nosnost 25 kg

Jedná se o nosič zavazadel, který splňuje evropskou bezpečnostní normu EN14872. U většiny jízdních kol v Nizozemsku, která toto splňují, je to uvedeno na samotném nosiči zavazadel. Není to uvedeno? O nosiči zavazadel pro váš typ jízdního kola toho často najdete na internetu.

2. Je mezi 120 a 175 mm široký

Toto je šířka potřebná k upevnění montážního rámu dodávaného standardně na váš nosič zavazadel. Můžete si jej nechat namontovat v několika krocích, toto montážní video vám pomůže na vaší cestě. Je váš nosič zavazadel příliš úzký? Pak je velká šance, že neunese 25 kilo. Zadní sedadlo Urban Iki s uchycením na rám je pro vás dobrou volbou.

Co když?

Máte elektrokolo?

Máte motor umístěný uprostřed nebo je baterie vašeho elektrokola pod nosičem zavazadel? Pak není vůbec žádný problém namontovat zadní sedadlo. Pouze pokud je baterie na boku kola, části nohou nebudou pasovat.

Má můj nosič zavazadel jiný tvar?

Není problém, pokud je váš nosič zavazadel například oválný. Nohy montážního rámu lze přizpůsobit tvaru vašeho nosiče zavazadel.

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.