helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně

Kategorie článků

Hledejte mezi články

Zpět na úvodní stránku blogu

PIVOT Cycles Firebird

Pivot Cycles Firebird Enduro Pro s řazením SRAM X01 AXS - vylepšené kolo pro náročný terén

Pivot Cycles je značka, která je dobře známá mezi zkušenými cyklisty, kteří hledají vynikající kolo pro náročný terén. Jedním z nejpopulárnějších modelů této značky je Pivot Cycles Firebird Enduro Pro, které bylo vylepšeno o řazení SRAM X01 AXS a další prvky.

Sada řazení SRAM X01 AXS je bezdrátová a umožňuje snadnou a přesnou změnu převodů během jízdy. Tento systém řazení je navržen tak, aby odolával náročným podmínkám a poskytoval spolehlivý výkon na nejextrémnějších terénech. Kolo také obsahuje náboje Trailmech enduro Superboost, dráty Sapim CX Ray a ráfky Chromag, což jsou prvky, které dodávají kolu vynikající výkon a zároveň zajišťují odolnost proti poškození.

Brzdy Tech4 V4 jsou dalším vylepšením, které přináší lepší brzdící výkon a umožňuje lepší kontrolu nad kolem v náročných situacích. Kliky na kole jsou HOPE EVO, které jsou lehké a odolné, a brzdové kotouče Galfer shark, které zvyšují celkovou výkonnost brzd.

Řidítka a představec od Chromag jsou další prvky, které zvyšují celkovou kvalitu a vzhled kola. Kolo bylo laděno do barev oranžové a zlaté, což mu dodává vynikající vzhled a zároveň zvyšuje jeho atraktivitu. Ochranné polepy AMS, pedály Chromag DAGGA a gripy Chromag jsou další prvky, které přispívají k vylepšení celkového výkonu kola.

Odpružení na kole je od společnosti FOX 38 Factory Kashima, což je vynikající značka, která poskytuje nejlepší odpružení na trhu. To znamená, že kolo je připraveno na nejtěžší terény a dokáže se s nimi vypořádat s lehkostí.

Celkově lze tedy říci, že Pivot Cycles Firebird  je vynikajícím kolem, které je navrženo pro náročné terény a extrémní podmínky. Kolo obsahuje prvky, které zajišťují spolehlivost, výkon a odolnost, a zároveň mu dodávají vynikající vzhled.

Pivot Cycles je americká značka, která se specializuje na výrobu vysoko kvalitních horských kol. Značka byla založena v roce 2007 a její filozofie spočívá v vytváření inovativních a vysoce výkonných kol, které jsou připraveny na to nejtěžší terén.

Enduro je disciplína v cyklistice, která se zaměřuje na rychlost a technické dovednosti. Jezdci soutěží na časových zkouškách, které se skládají z různých sjezdů a výjezdů. V enduru se často jezdí na těžkých a technicky náročných trasách, kde je potřeba rychlosti a schopnosti rychle reagovat na nečekané překážky.

Pivot Cycles Firebird je enduro kolo s zdvihem odpružení 170 mm vpředu a 165 mm vzadu. Je navrženo pro rychlou a agresivní jízdu v těžkém terénu. Kolo je vyrobeno z karbonových vláken, který zajišťuje pevnost a odolnost.

Firebird je určen pro jezdce, kteří vyžadují maximální výkon a spolehlivost v těch nejtěžších podmínkách. Kolo je vybaveno špičkovými součástmi a technologiemi, které zajišťují vynikající výkon a ovladatelnost, jako jsou například Enduro Max ložiska, vysokotlaké odpružení s technologií Live Valve.

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.