helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně

Kategorie článků

Hledejte mezi články

Zpět na úvodní stránku blogu

V novém, Choceň!

Srdečně Vás tímto zveme na slavnostní otevření nového cyklistického obchodu v Chocni na adrese Dolní 274.

Budeme pro Vás mít po oba dny otevřeno od 8:00 do 12:00. Můžete se těšit na malé pohoštění, kávu a samozřejmě krásná kola.

Přijďte si prohlídnout nově otevřený obchod s cyklo vybavením. Těšit se můžete na kola značek Cannondale, BMC, Ridley, GT Bicycles, Krusty. Oblečení ALÉ, Mavic, Cycli, helmy od HJC, POC, UVEX nebo brýle NEON, Uvex. Doplňky na kola, pumpy, náhradní díly a servis.

Součástí akce bude i zahájení cyklistické sezóny, a to 2.4. od 12:00 vyjížďkou na silničních kolech a 3.4. od 12:00 vyjížďkou na horských kolech. Proto neváhejte a vezměte své miláčky s sebou ????

V sobotu 2.4. odstartujeme na náměstí v Chocni a vydáme se přes Újezd do Horního Jelení. Následně Borohrádek a směr Kostelec nad Orlicí, kde před Kostelcem odbočíme na Kosteleckou Lhotu. Následovat bude cesta na Suchou Rybnou, Potštejn, Lhoty u Potštejna, Velkou Skrovnici, Brandýs nad Orlicí, Oucmanice, Zálší a zpět k nám do Chocně.

Trať je zvlněná cca 70 km dlouhá s převýšením 700 m. https://mapy.cz/s/mohulekuda

V neděli 3.4. odstartujeme na náměstí v Chocni, vydáme se do Pelin, po zelené na Menhir, Oucmanice, po silnici sjedeme do Brandýsa nad Orlicí a dáme se Salabákem k Seči. Lesní cestou se dostaneme na Sudslavu a budeme po polních cestách pokračovat pod Homol. Kdo toho bude mít plné zuby, může se odpojit a pokračovat do Chocně přes Závrší.

Délka cca 25 km, cca 80 minut, s převýšením 360 m.

Kdo si bude chtít přidat, tak od Homole pojedeme přes Lhoty, Polom, Sopotnici a přes kemp Vochtánka se dostaneme do Potštejna. Následně přes kopec se přehoupneme do Chlen, Krchleb, Plchovic, Újezdu u Chocně a lesem k Čertově dubu a zpátky do Chocně.

Délka cca 50km, 180 minut, s převýšením 800 m. 20% asfalt, 20% les, 60% polní cesty.

Související články

Mohly by vás zajímat ještě tyto články ze stejné kategorie.