helpPotřebujete poradit?
helpPotřebujete poradit? helpKontakt shopping_cartJít k pokladně shopping_cartK pokladně
RACE FACE ledvinka STASH 3L HIP BAG stealth
RACE FACE ledvinka STASH 3L HIP BAG stealth
RACE FACE ledvinka STASH 3L HIP BAG stealth
RACE FACE ledvinka STASH 3L HIP BAG stealth

Ledvinka RACE FACE STASH 3L HIP BAG stealth

Ledvinka má 5 cm široký měkký elastický pás pro pohodlné nošení kolem pasu, zatímco záda jsou polstrovaná a síťovaná pro kvalitní ventilaci.

expand_more Více informací

PRODEJ SKONČIL - Tento produkt již nelze dodat. Vyberete si prosím jiný produkt z naší nabídky. Pár tipů jsme Vám vybrali níže v sekci "Alternativní produkty".
Race Face
A1494
RFNB015000
821973375335

Alternativní produkty

Ledvinka má 5 cm široký měkký elastický pás pro pohodlné nošení kolem pasu, zatímco záda jsou polstrovaná a síťovaná pro kvalitní ventilaci. Hlavní kapsa má odklopitelná dvířka, která poslouží jako lavička" pro pokládku nářadí během oprav v terénu a vnitřní síťka mezitím udrží náklad v hlavní kapse na svém místě. Kapsa na telefon je umístěna daleko od případných nárazů a je navíc voděodolná. Po bocích jsou navíc další dvě kapsy se zipem, kapsa na láhev s pojistným páskem a uvnitř je i kapacita pro 1,5l vak na vodu a klip pro bezpečné umístění hadičky. Obsahuje 1,5 L vak na vodu včetně hadice a magnetického držáku. Logo RF je reflexní pro vaši bezpečnost při večerním návratu z vyjížďky."
Barva
Stealth

Race Face

Kanadská legenda Race Face vyrábí komponenty nejvyšší kvality, abyste se mohli koncentrovat pouze na výkon. Race Face tvrdě pracuje na tom, aby tyto komponenty splňovaly Vaše představy a požadavky. Vývoj směřuje k produktům stále dokonalejším, pevnějším a lehčím. To vše jen proto, abyste mohli více přitlačit, více skákat a jezdit rychleji. Takové jsou Race Face produkty a taková je jejich filozofie.

Detail značky a ostatní produkty